Hírarchívum

Hírkép galéria

Az oldalon megjelenő hírekhez tartozó képek gyűjteménye.

Program

Józsefváros.hu

Az alábbi hírek a Józsefváros hírportálról érkeznek. Kattintás után a jozsefvaros.hu weboldalon található híroldal nyílik meg új ablakban

2018. március 24.

Szerszámgépeket lopott, keresik a rendőrök

A józsefvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy ismeretlen férfi azonosításához, aki egy Nap utcában parkoló...részletek»
2018. március 24.

Családi nap az újjáépült Pitypang Tagóvodában

Hangulatos családi délutánt tartottak pénteken az újjáépült Százados utcai Pitypang Tagóvodában. A csoportok vidám műsorszámokkal...részletek»
2018. március 23.

A Szolnoki házaspárt köszöntötték

A Szolnoki házaspár tagjai az 1960-as évek végén Józsefvárosban ismerkedtek meg, itt fogadtak egymásnak örök hűséget, és azóta is...részletek»
2018. március 23.

Bűnmegelőzési előadás a Víg otthon idősklubban

Második alkalommal indított bűnmegelőzési előadássorozatot a kerületi idősklubok tagjai, valamint a család és gyermekjóléti szolgálat...részletek»
2018. március 23.

Fákkal gazdagodott a Diószegi Sámuel utca és környéke

Az enyhe idő beköszöntével kerületünkben is megkezdődhettek a zöldfelületekkel kapcsolatos munkálatok és a faültetések. A Józsefvárosi...részletek»
2018. március 22.

Tavaszi állásbörze a Kesztyűgyárban

Az immár hagyományosnak mondható tavaszi állásbörzét idén március 22-én rendezték meg a Kesztyűgyár Közösségi Házban. Az eseményt...részletek»

Fidesz hírek

Az alábbi hírek a FIDESZ hírportálról érkeznek. Kattintás után a fidesz.hu weboldalon található híroldal nyílik meg új ablakban

2014. július 27.

Januártól kevesebbet fizetnek a devizahitelesek

Az idei év végéig mindenki pontosan tudni fogja, hogy hogyan rendeztük teljes mértékben a devizahitel-kérdést – jelentette ki Gulyás Gergely.részletek»
2014. július 27.

Nő a megújuló energia támogatása

A következő uniós ciklusban mintegy 800 milliárd forint áll rendelkezésre az energiahatékonyság és a megújuló energiaforrások...részletek»
2014. július 27.

Háromezren jutottak munkához Miskolcon

Miskolc megszabadult a 36 milliárdos adósságállományától, megfordította a trendet, és emellett fontos beruházásokat hajtottunk végre -...részletek»
2014. július 27.

A hungarikumok a magyar szellem csúcsteljesítményei

Fazekas Sándor reményét fejezte ki, hogy hamarosan hungarikummá válhat a kürtőskalács, a szerencsi csokoládé, a halászlé, a vizsolyi...részletek»
2014. július 27.

Megállapodás a kormány és a vajdasági magyarok közötti együttműködésről

Orbán Viktor és Pásztor István megegyeztek a fejlesztéspolitika legfontosabb kérdéseiről, a támogatandó projektek lebonyolításáról.részletek»
2014. július 26.

A trianoni emlékművek a szuverenitás megőrzésére figyelmeztetnek

A trianoni emlékművek feladatként szabják meg az önrendelkezés mindenkori előmozdítását, hogy az elszakított területeken élőket is...részletek»

Partneroldalak