Hírarchívum

Hírkép galéria

Az oldalon megjelenő hírekhez tartozó képek gyűjteménye.

Program

Józsefváros.hu

Az alábbi hírek a Józsefváros hírportálról érkeznek. Kattintás után a jozsefvaros.hu weboldalon található híroldal nyílik meg új ablakban

2018. január 23.

Fosztogatót keres a rendőrség

A képen szereplő ismeretlen férfi január 22-én a Rákóczi téren elvette egy járókelő telefonját. A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a...részletek»
2018. január 23.

Bauer Sándor önkéntes mártíriumára emlékeztek

Egy év híján fél évszázada már, hogy Bauer Sándor 1969. január 20-án a véleménynyilvánítás legelkeseredettebb és legradikálisabb...részletek»
2018. január 23.

Utolsó útjára kísérték Tőkéczki László történészt

Református szertartás szerint utolsó útjára kísérték Tőkéczki László Széchenyi-díjas történészt január 23-án a Fiumei Úti...részletek»
2018. január 23.

Továbbra is biztosított a kémények rendszeres ellenőrzése

A fővárosi családi ház tulajdonosok döntő többsége idén is igénybe kívánja venni a rendszeres kéményellenőrzést családja és...részletek»
2018. január 23.

Józsefvárosi diákok látogattak el a rendőrkapitányságra

A BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányság rendszeresen szervez nyílt napokat, amelynek keretében a józsefvárosi diákok bejárhatják a Víg...részletek»
2018. január 22.

Versmondással emlékeztek a Deák Diák tanulói

Idén Pécs kapta meg az öt kontinens magyar kulturális közösségeinek részvételével megvalósuló Együtt szaval a nemzet elnevezésű...részletek»

Fidesz hírek

Az alábbi hírek a FIDESZ hírportálról érkeznek. Kattintás után a fidesz.hu weboldalon található híroldal nyílik meg új ablakban

2014. július 27.

Januártól kevesebbet fizetnek a devizahitelesek

Az idei év végéig mindenki pontosan tudni fogja, hogy hogyan rendeztük teljes mértékben a devizahitel-kérdést – jelentette ki Gulyás Gergely.részletek»
2014. július 27.

Nő a megújuló energia támogatása

A következő uniós ciklusban mintegy 800 milliárd forint áll rendelkezésre az energiahatékonyság és a megújuló energiaforrások...részletek»
2014. július 27.

Háromezren jutottak munkához Miskolcon

Miskolc megszabadult a 36 milliárdos adósságállományától, megfordította a trendet, és emellett fontos beruházásokat hajtottunk végre -...részletek»
2014. július 27.

A hungarikumok a magyar szellem csúcsteljesítményei

Fazekas Sándor reményét fejezte ki, hogy hamarosan hungarikummá válhat a kürtőskalács, a szerencsi csokoládé, a halászlé, a vizsolyi...részletek»
2014. július 27.

Megállapodás a kormány és a vajdasági magyarok közötti együttműködésről

Orbán Viktor és Pásztor István megegyeztek a fejlesztéspolitika legfontosabb kérdéseiről, a támogatandó projektek lebonyolításáról.részletek»
2014. július 26.

A trianoni emlékművek a szuverenitás megőrzésére figyelmeztetnek

A trianoni emlékművek feladatként szabják meg az önrendelkezés mindenkori előmozdítását, hogy az elszakított területeken élőket is...részletek»

Partneroldalak