Józsefváros.hu

Az alábbi hírek a Józsefváros hírportálról érkeznek. Kattintás után a jozsefvaros.hu weboldalon található híroldal nyílik meg új ablakban

2017. szeptember 23.

Autómentes Nap Józsefvárosban

A Józsefvárosi Önkormányzat idén is csatlakozott az Európai Mobilitási Héthez, amelynek zárónapján, szeptember 22-én Autómentes Napot...részletek»
2017. szeptember 22.

Budapest történetének legnagyobb egészségügyi fejlesztése kezdődik

Budapest történetének legnagyobb egészségügyi fejlesztése kezdődik – jelentette be Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások...részletek»
2017. szeptember 22.

A 90 éves Erzsike nénit köszöntötték

Ács László Györgynét 90. születésnapja alkalmából köszöntötte Sántha Péterné alpolgármester. Az alpolgármester a Reménysugár...részletek»
2017. szeptember 21.

A hivatal minden józsefvárosi üzlettől törvényes működést követel meg

A Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal hatósága az elmúlt időszakban a társszervekkel közösen fokozott ellenőrzéseket folytatott a VIII....részletek»
2017. szeptember 21.

EDWARD Nap a Deák Diák Általános Iskolában

Az európai közlekedési rendőrségi hálózat (TISPOL) idén is meghirdette az EDWARD Napot. Az Európai Bizottság által is támogatott...részletek»
2017. szeptember 21.

Kerületi sportnap a Vajdában

Nyolc józsefvárosi iskola csapata mérkőzött meg egymással az Európai Sporthét alkalmából, szeptember 20-án és 21-én megrendezett...részletek»

Fidesz hírek

Az alábbi hírek a FIDESZ hírportálról érkeznek. Kattintás után a fidesz.hu weboldalon található híroldal nyílik meg új ablakban

2014. július 27.

Januártól kevesebbet fizetnek a devizahitelesek

Az idei év végéig mindenki pontosan tudni fogja, hogy hogyan rendeztük teljes mértékben a devizahitel-kérdést – jelentette ki Gulyás Gergely.részletek»
2014. július 27.

Nő a megújuló energia támogatása

A következő uniós ciklusban mintegy 800 milliárd forint áll rendelkezésre az energiahatékonyság és a megújuló energiaforrások...részletek»
2014. július 27.

Háromezren jutottak munkához Miskolcon

Miskolc megszabadult a 36 milliárdos adósságállományától, megfordította a trendet, és emellett fontos beruházásokat hajtottunk végre -...részletek»
2014. július 27.

A hungarikumok a magyar szellem csúcsteljesítményei

Fazekas Sándor reményét fejezte ki, hogy hamarosan hungarikummá válhat a kürtőskalács, a szerencsi csokoládé, a halászlé, a vizsolyi...részletek»
2014. július 27.

Megállapodás a kormány és a vajdasági magyarok közötti együttműködésről

Orbán Viktor és Pásztor István megegyeztek a fejlesztéspolitika legfontosabb kérdéseiről, a támogatandó projektek lebonyolításáról.részletek»
2014. július 26.

A trianoni emlékművek a szuverenitás megőrzésére figyelmeztetnek

A trianoni emlékművek feladatként szabják meg az önrendelkezés mindenkori előmozdítását, hogy az elszakított területeken élőket is...részletek»

Partneroldalak