Budapest közbiztonságért díj

Kitüntették Józsefváros polgármesterét

2016. április 23.
a a a

Budapest Közbiztonságáért díjat vehetett át Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere Bucsek Gábortól, Budapest rendőrfőkapitányától A rendőrség napja alkalmából. A Budapesti Rendőr-főkapitányság épületében szervezett pénteki ünnepségen elismerésben részesült több, a BRFK állományába tartozó munkatárs.

A rendőrség napja alkalmából a BRFK épületének aulájában április 22-én adták át a Szent György, az Év Budapest Rendőre és a Budapest Közbiztonságáért díjakat, valamint elismerésben részesítették a kiemelkedő munkát végző rendőröket.

A Budapest Közbiztonságáért díj olyan személynek adható, aki hosszú ideje, kimagasló munkát végez a közbiztonság javítása érdekében: az idén Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere vehette át a megtisztelő elismerést. A kitüntetés átadásakor elhangzott: egy évtizedes tevékenysége jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy javuljon Budapesten a közbiztonság.

Kocsis Máté polgármesterként segítette az önkormányzat, a rendőrség, a közterület-felügyelet, és a polgárőrség hatékony együttműködését. A kerület teljes lefedettségét biztosító térfigyelő-kamerarendszer pedig nagymértékben hozzájárul a rendőrség bűnmegelőzési és bűnüldözési munkájának sikeréhez. Kiemelték, hogy Józsefvárosban az elmúlt években megduplázódott a kerületőrök száma, és itt hoztak létre először áldozatsegítő és bűnmegelőzési programot is.

forrás: józsefváros.hu

 

Hírkép galéria

Az oldalon megjelenő hírekhez tartozó képek gyűjteménye.

Program