MKSZ-Dr. Card megállapodás

2016. május 11.
a a a

A Magyar Kézilabda Szövetség megállapodást írt alá a Dr. Card Egészségkártyát és szolgáltatás-csomagot nyújtó Dr. Card Kft-vel. Az együttműködés részleteit Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke, valamint Magyar Atilla, a Dr. Card alapítója egyeztette, a közeljövőben pedig több mint 20 ezer kézilabdázó jut hozzá a speciális szolgáltatást nyújtó egészségügyi kártyákhoz.

Az együttműködés révén valamennyi MKSZ-tag sportszervezet, annak tagjai, valamint az igazolt kézilabdázók igénybe vehetik a Dr. Card szolgáltatásait. Az MKSZ a közeljövőben több mint 20 ezer kártyát postáz a sportszervezeteknek.

A Dr. Card speciális szolgáltatása az Orvosi Időpont Foglaló (OIF), amely elérhető a Magyar Kézilabda Szövetség honlapjáról és gyorsan, egyszerűen, sorban állás nélkül ad előjegyzési lehetőséget a betegeknek a rendszerben regisztrált különböző szakorvosokhoz, privát egészségügyi szolgáltatókhoz való bejelentkezésre. A szolgáltatás révén a Dr. Card Egészségkártyát kiváltók biztosíthatják maguk számára a legjobb orvosválasztást és rövidíthetik a várakozási időt.

A regisztrációt követően internetes felületen működik a Leletkezelő szolgáltatás az egészségügyi dokumentumaink és leleteink elektronikus tárolására. Használatával nincs több elveszett lelet, kórelőzményeink ismeretével gyors és pontos diagnózis felállítására van lehetőség. Az orvosi kapcsolattartáson kívül más, egészségügyhöz tartozó szolgáltatások elérhetőségeinek keresése is megtalálhatók, mint pl. betegszállítás, betegápoló, gyógyszertár, masszázs, gyógytornász, természetgyógyász, gyógyászati eszközök, orvosi ügyelet.

Ezen felül a több száz elfogadóhelyes, országos kedvezményhálózat partnerei korlátozás nélkül biztosítanak azonnali 5-50%-os kedvezményeket a kártya felmutatóinak.

További előnye a Dr. Card Egészségkártya kiváltásának, hogy a szolgáltatás révén a rendszerbe regisztrálók valamennyi egészségügyi adata, kórtörténete (pl. vércsoport, korábbi betegségek, műtétek, kezelések stb.) felkerülhet az adatbázisba, amely a kártyával rendelkezők számára akár külföldön is, bármilyen orvosi ellátásnál megkönnyíti a lehető leggyorsabb, legjobb és legbiztonságosabb szolgáltatást, ellátást.

További részletek a szolgáltatásról: www.drcard.hu

forrás: kéziszövetség.hu

Hírkép galéria

Az oldalon megjelenő hírekhez tartozó képek gyűjteménye.

Program