Kocsis Máté: Simicska egy agresszív figura, aki meglopta a polgári oldalt

2017. április 8.
a a a

A Soros-galaxis magyarországi tevékenysége és “tündöklése”, valamint a trágárságban világbajnok Dopemannel súlyosbított józsefvárosi időközi választások kitárgyalása mellett a napok óta őrjöngő Simicska-klán elgurult gyógyszerét próbáltuk megkeresni a PestiSrácok.hu Polbeat című adásában Kocsis Mátéval, a VIII. kerület fideszes polgármesterével és a kormánypárt budapesti elnökével. A kerület vezetője utóbbi téma kapcsán kőkeményen kiosztotta Simicskáékat, miközben azt is nyomatékosította, a nagyvállalkozó meglopta a polgári oldalt.

"Nem ismerem Simicska Ádámot, de ismerem Simicska Lajost, aki egy roppant erőszakos és agresszív ember. Vele kapcsolatban két dolgot állíthatok. Egyrészt Simicska ellopta a magyar jobboldal médiáját. Az a sajtóportfólió, amit ő lenyúlt, amelyből a fia is kiabál most kifelé, azt a jobboldali választók rakták össze, azok a választók, akik nézték, olvasták, hallgatták a médiumokat és akik vonzották a hirdetőket. Innen indul a beszélgetés, hogy ő ezt ellopta. Másrészt, legyen világos, hogy Simicska erőszakból, pénzzel és fenyegetéssel akar eldönteni mindent, olyan alak, aki arrogáns, mindenkin átgázol és mindenkit fenyeget. Saját hatalmán és gazdasági érdekein túl Simicska életében nem sok szempont létezett. Jobb is, hogy már nem kell találkoznunk egymással, nem is baj, hogy Simicska elkerült a kormánypártok környezetéből” – jelentette ki Kocsis Máté a Polbeatben Huth Gergely és Szarvas Szilveszter kérdésére.


Józsefváros kormánypárti polgármestere a műsorban a “fideszesek f@szát milliméterenként levágni” szándékozó Simicska Ádámot több önmérsékletre és kevesebb önérzetre szólította fel. “Ezt hogy engedheti meg magának Simicska Ádám?” – tette fel a költői kérdést a politikus, majd leszögezte, “nem világos, hogy a 25 éves fiatalember mit is tett hozzá a polgári értékrend megerősítéséhez, kialakításához, azon túl, hogy beleszületett egy roppant erőszakos nagyvállalkozó családjába“.

Kocsis Mátét a józsefvárosi időközi képviselőválasztásról, az MSZP által támogatott Dopemanról és a liberális jelöltről Bolba Mártáról is hosszan kérdezte Huth Gergely és Szarvas Szilveszter, miközben a műsorvezetők nagyon súlyos és egészen durva idézeteket is citáltak a bazmegoló reppertől.

“Roppant rossz állapotban lehet a Magyar Szocialista Párt, ha a nők megverésére biztató botrányhőst indít képviselőjelöltnek a Józsefvárosban. Teljesen abszurd, hogy az MSZP azonosul Dopemannel” – mondta a repperről Kocsis Máté, aki Bolba Mártáról úgy fogalmazott, hogy egy naiv, becsapott, megtévesztett nő, akinek veszélyes a környezete.

“Bolba Mártát nem tartom veszélyesnek, Bolba Márta egy családanya, megfelelő naivitással és önkormányzati ügyekben inkompetenciával, de a környezetét annál inkább veszélyesnek tartom. Jó megnézni, hogy kik veszik körül, kik állnak Bolba Márta mögött. Ott áll mögötte aktívan az MSZP korábbi helyi elnöke, akinek elévülhetetlen érdemei vannak helyi ingatlanmutyikban és kampányfőnökként ott áll mögötte egy vállaltan sorosista civil szervezet aktivistája, aki minden kerületi ügyben a deviancia oldalára állt. Bolba Márta környezete nem játék, óvatosságra int, zűrös alakok veszik körül” – fogalmazott a politikus.
Kocsis Máté a PS-Polbeatban Soros Györgyről és a milliárdos spekuláns szervezeteiről, médiumairól is kifejti a véleményét, mint ahogy a műsorból az is kiderül, Kocsis Máté szerint mi a különbség Orbán Viktor és Vona Gábor között.

forrás: pestisracok.hu

Hírkép galéria

Az oldalon megjelenő hírekhez tartozó képek gyűjteménye.

Program