Kocsis Máté alelnöke lett a Fradinak

Kovács Miklós elnöke, Kocsis Máté alelnöke lett a Fradinak

2010. november 2.
a a a
Ismét Kovács Miklóst választották a Ferencvárosi Torna Club elnökének, az új alelnök pedig Kocsis Máté, a VIII. kerület polgármestere lett. Kocsis Máté megválasztása után beszámolt terveiről - köztük egy könnyűszerkezetű jégcsarnok építéséről az Orczy parkban.

Tízen pályáztak Ferencvárosi Torna Club elnökségi helyeire az csapat kézilabdacsarnokában tartott közgyűlésen. A közgyűlésen 256-an szavaztak és kilencen kerültek be a testületbe. Ezt követően a már újonnan megválasztott elnökségi tagok titkos szavazással választották meg Kovács Miklóst elnöknek. Az elnök már egy rövid ideje betöltötte a posztot, ám az elnökséggel együtt lemondott, hogy a keddi közgyűlésen négy évre szóló megbízatást kaphasson a megválasztott elnök és elnökség.

Az alelnökké választott Kocsis Máté, a VIII. kerület polgármestere, és fideszes országgyűlési képviselő beszámolt terveiről, köztük arról, hogy az Orczy kertben szeretne létrehozni egy könnyűszerkezetű jégkorongcsarnokot.

Mint ismert, Józsefvárosnak már korábban is volt kapcsolata a Fradival. A közös program célja, hogy a józsefvárosi gyermekeket sportolásra neveljék. Ennek köszönhetően egy kétoldalú stratégiai kapcsolat Józsefváros önkormányzata, és az FTC kézilabda szakosztályai között. Az együttműködés eredményeként VIII. kerületi gyermekek egy csoportja egyhetes táborozáson vett részt az FTC népligeti intézményeiben, de az iskolakezdést követően sem szakadt meg a sorozat. 2010. szeptember 1-től a józsefvárosi általános iskolákban az alsó tagozatosoknál el beindult a szivacskézilabda képzés. Továbbá, minden nem kiemelt mérkőzésen 20-20 gyermek látogathatja a mérkőzéseket.

Hírkép galéria

Az oldalon megjelenő hírekhez tartozó képek gyűjteménye.

Program