A Rail Cargo támogatja a Fradi női kéziseit

A Rail Cargo Hungraria támogatja a Fradi női kéziseit

2011. február 6.
a a a
Máris talált névadó szponzort a Ferencváros női kézilabdacsapata. A Rail Cargo Hungaria elnök-vezérigazgatója Kovács Imre, Arnold Schiefer, az igazgatóság tagja és Kökény Beatrix az együttes ügyvezetője szerdán írt alá megállapodást, amely egyelőre a szezon végéig szól, de meghosszabbítható. A Fradi nőikézilabda-csapata így már FTC-Rail Cargo Hungaria néven szerepel.

Gyorsan talált új támogatót a Fradi női kézilabda szakosztálya. A Rail Cargo Hungaria Zrt. Magyarország piacvezető vasút-logisztikai vállalata és Európa második vasúti árufuvarozó vállalata szponzorálja a csapatot, első körben a szezon végéig - de a szerződés meghosszabbítására is lehetőség van.

Kovács Imre, a Rail Cargo Hungaria Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta, a vállalat és a csapat ugyan olyan értékeket vallva éri el eredményeit, vagyis erős összpontosítással, fegyelmezett munkavégzéssel és éles, de a fair play szabályain alapuló versenyeken.

A Rail Cargo Hungaria Zrt. fontosnak tartja a kultúra, a környezetvédelem és a sport támogatását, ezért „a cég lehetőségeihez mérten igyekszik segíteni azokat a közösségeket, amelyeknek fejlődése egy-egy jó szándékú pénzügyi injekcióval előre mozdítható” - mondta el Kovács Imre.

„Egy nagy múltú és sikeres csapatnak nem nehéz stratégiai partnert találni”.- mondta Kocsis Máté, az FTC alelnöke. „Egy ilyen csapat és egy sikeres stratégiai partner kapcsolatából pedig még a matematikai esély is kicsi, hogy rossz süljön ki.” Hozzátette: biztos benne, hogy a lányok bizonyítják, hogy megérdemlik a támogatást és bízik benne, hogy hosszú távú lesz kapcsolat a vállalat és a Fradi között.

Hírkép galéria

Az oldalon megjelenő hírekhez tartozó képek gyűjteménye.

Program