Pénteken lehet elnöke a Fradinak

2011. február 22.
a a a
Kubatov Gábort jelölte hétfői ülésén a Ferencvárosi Torna Club elnöksége. A Fidesz országos pártigazgatója péntekig kért haladékot, akkor fog választ adni a felkérésre.

Kubatov Gábor a Fradi több jelentős személyiségével is szeretne találkozni és egyeztetni kíván a klub világ- és olimpiai bajnokaival, Albert Flóriánnal, a futballcsapat korábbi aranylabdásával és a szakosztályok első embereivel.

Szintén a sajtótájékozatón számolt be Kocsis Máté, a Fradi alelnöke arról, hogy az elnökség nem döntött a Zrt. ajánlatáról, amely szerint továbbra is működtetnék a futballcsapatot.

Kocsis nemtetszését fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy egy golyóstollal írt szerződéstervezetet juttattak el az anyaegyesülethez, valamint sérelmezte azt is, hogy a társaság nem tájékoztatta a klubot arról, hogy Berki Krisztián ismét szerepet vállalna a futballcsapatnál. Kocsis Máté hangsúlyozta, a Fradi nem egy zacskó szotyi, amit 1 Euroért lehet megvenni, megrágni és kiköpni. Elmondta: az FTC elnökségét nagyon meglepte az a vasárnap az interneten megjelent a hír, miszerint Berki Krisztián korábbi vezérigazgató visszatért a zrt.-hez, ám egyelőre erről semmilyen megerősítést nem kaptak. Így - habár érdeklődnek a labdarúgócsapat visszavásárlása iránt - egyelőre azt sem tudják, kivel kellene tárgyalóasztalhoz ülni.

Hírkép galéria

Az oldalon megjelenő hírekhez tartozó képek gyűjteménye.

Program