Kocsis - Komássy vita a népszavazás előtt

Meghívó - Kocsis - Komássy vita a népszavazás előtt

2011. szeptember 9.
a a a
A hajléktalanságról szóló népszavazást megelőzően nyilvános vitára hívta Kocsis Máté, józsefvárosi polgármester Komássy Ákost, a VIII. kerületi MSZP elnökét.

Kocsis Máté polgármester minden kerületi lakost szeretettel meghív arra a vitára, amely keretében a kerület hajléktalanságát érintő kérdésekről, valamint az ehhez kapcsolódó közbiztonsági témákról, illetve azok megoldásáról vitatkozik a témában markánsan más véleményen lévő szocialista Komássy Ákossal.

A találkozó első fél órájában kifejtik, milyen megoldásokat látnak a kerületben élő több ezer hajléktalan helyzetének megoldására, a hajléktalanellátók okozta többlet teherre, valamint arról is beszélni fognak, ki mit tart megoldásnak akár budapesti, vagy országos, de főleg kerületi szinten arra, hogy senkinek ne kelljen közterületen élnie.

A beszélgetés után lehetőség lesz rá, hogy a kerületben élők feltegyék kérdéseiket.

A vita időpontja: 2011. szeptember 13. (kedd) 17:30 óra
Helyszíne: Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal, 1082 Budapest, Baross u. 63-67. III. emelet 300.

A szeptember 25-én megrendezésre kerülő népszavazás kérdései:

  • Támogatja-e Ön, hogy hatályban maradjon Józsefváros Képviselő-testületének kukázást tiltó rendelete?
  • Támogatja-e Ön, hogy Józsefváros Képviselő-testülete rendeletben tiltsa meg Józsefvárosban a közterületen történő életvitelszerű lakhatást?
  • Támogatja-e Ön, hogy Józsefváros polgármestere még az idei évben tárgyalásokat folytasson a Fővárosi Önkormányzat vezetésével a hajléktalan ellátás színvonalának emelése és a kerület - hajléktalanokkal kapcsolatos - tehermentesítése érdekében?

Hírkép galéria

Az oldalon megjelenő hírekhez tartozó képek gyűjteménye.

Program