SZOLIDARITÁSI AKCIÓ

Közös gyűjtés a hajléktalanoknak - SZOLIDARITÁSI AKCIÓ

2011. november 4.
a a a
A Józsefvárosi Önkormányzat Lakhatási, Életviteli, Lelki segítségnyújtási és Egzisztenciateremtési Közösségi (LÉLEK) Programot indít Józsefvárosban. Ennek keretében hirdetjük meg a Szolidaritási Akciónkat, amelyben arra kérjük a magánszemélyeket, a kerületben működő vállalkozókat, cégeket, civil és egyházi szervezeteket, hogy önkéntes tevékenységgel, adománnyal segítsék a Józsefvárosban hajléktalanná vált, és sorsuk jobbá tételéért tenni akaró fedél nélkül élőket.

Az akció keretében a kerületi intézményeknél dolgozó hajléktalanok szolgálati szállásának berendezése, otthonossá tételéért bútorok, lakás-felszerelési eszközök, háztartási gépek, lakástextilek, valamint a mindennapi életvitelhez szükséges tisztító- és tisztálkodó szerek, ruhák, tartós élelmiszerek felajánlására számítunk.

Várjuk továbbá azok jelentkezését, akik szívesen részt vennének a Programba bevont komfort nélküli önkormányzati lakások felújításában.

Szívesen vesszük a Program készpénzadománnyal történő támogatását is.

A LÉLEK-Program keretében a résztvevő hajléktalanok az önkormányzat intézményeiben mentorálást kapnak, egészségügyi ellátást biztosítunk a számukra, munkát adunk nekik, és biztosítjuk emberhez méltó lakhatásukat.

Kérjük az Ön együttműködését is!

Józsefváros szolidáris kerület - tavaly az árvíz idején 2 tonna adomány gyűlt össze nálunk. Fogjunk most össze azokért az emberekért, akik a józsefvárosi közösség legelesettebb tagjai.

Adomány vonal: 06 20 332 63 44

email cím: adomany@jozsefvaros.hu

Hírkép galéria

Az oldalon megjelenő hírekhez tartozó képek gyűjteménye.

Program