Miért tüntet józsefvárosi képviselő Zuglóban?

2012. április 13.
a a a

Meglepve látta a Józsefvárosi Önkormányzat vezetése a Zuglói Önkormányzat illetve Papcsák Ferenc elleni tüntetés hangadói között Jakabfy Tamás, józsefvárosi LMP-s önkormányzati képviselőt. Érdeklődéssel figyeltük, hogy Jakabfy Tamás vajon miért aggódik Zuglóért, a zuglói önkormányzat döntéseiért és a zuglói lakosokért, miért nem arra fordítja idejét és figyelmét, hogy Józsefvárost segítse. 

A képviselő ugyanis egy „Elég volt” táblával tüntetett egy olyan önkormányzat ellen, amelyhez – tudomásunk szerint – nincs köze, egy olyan megmozduláson, amelynek minden pontját cáfolni tudja a Zugló vezetése.

Segítségül, hogy az LMP egy szem józsefvárosi képviselője más csoportokkal is sorsközösséget tudjon vállalni, egy rendezvénynaptárt fognunk átadni, amelyben az ország minden településéről szerepelnek a várható tüntetések időpontjai. 

Javasoljuk Jakabfy Tamás képviselő úrnak, hogy gondolkodjon el azon, melyik kerület fontos számára, és ha letette a voksát egy mellett, akkor foglalkozzon annak ügyeivel.

Józsefvárosi FIDESZ-KDNP

Hírkép galéria

Az oldalon megjelenő hírekhez tartozó képek gyűjteménye.

Program