Új ebédlőben ünnepeltek

Új ebédlőben ünnepelték a Márton Napot

2009. november 11.
a a a
November 11-én, a Márton napi mulatságok közepette ünnepelte meg a Vajda Péter Ének-zene és Testnevelés Általános Iskola az önkormányzati beruházásból megújult ebédlőjét.

Az idén 85 éves iskola jelentős szépítésen, közel 90 milliós forintos felújításon esett át: nemcsak a megszépült ebédlő, hanem a modernizált konyha is nagy változás az iskola életében. A tálalókonyhába modern, rozsdamentes acélból készült eszközök, mosogatógép, melegentartó pult került, az étkezéshez új evőeszközöket, tálcákat kapott az intézmény. A gyerekek nagy örömmel vették birtokba a kulturált körülményeket biztosító étkezőt.

Kétségkívül azonban, a 60 millió beruházásból elkészült új sportudvar aratja itt is a legnagyobb sikert a tanulók körében, ami nem is csoda a sportimádókkal teli iskolában. A vajdások rendszeresen elhódítják a Budapesti és Országos Diákolimpiák dobogós helyezéseit. Minden tanuló megtanul úszni, részben az FTC, részben a Józsefvárosi Önkormányzat tanuszodájában. Az iskola a Nemzeti Sporthivatal és a Nemzeti Utánpótlás-nevelési Intézet által akkreditált közoktatási típusú sportiskola és módszertani központ.

A Vajda, Budapest egyik legeredményesebb sport iskolája, és a diákok sikerei rendszeresen büszkeségre adnak okot Józsefvárosnak - Kocsis Máté alpolgármester szerint, aki az iskolával együtt ünnepelte az újításokat kedden.

www.vajdaiskola.hu

Hírkép galéria

Az oldalon megjelenő hírekhez tartozó képek gyűjteménye.

Program