KÖZLEMÉNY

2010. augusztus 24.
a a a
Szanyi Tibor és Komássy Ákos a tények ismerete nélkül nyilatkozott?

Közleményben reagált Kocsis Máté Szanyi Tibor és Komássy Ákos sajtótájékoztatóján elhangzottakra. A Józsefváros polgármester hangoztatta: a tények, és a Józsefvárosban zajló beruházások ismerete nélkül tartott sajtótájékoztatót Szanyi Tibor az MSZP kampányfőnöke és Komássy Ákos, a szocialisták VIII. kerületi polgármesterjelöltje.

A szocialista politikusok ugyanis azt állították, hogy a kerület jelenlegi vezetése nem foglalkozott energiatakarékossági programokkal. Az MSZP ráadásul ezekre a tévedésekre, pontatlanságokra, sőt hazugságokra építette a Zöld Budapest című programját is.

Ezzel szemben a Józsefvárosi Önkormányzat több mint 2 milliárd forintot költött különböző energiatikai-felújítási programokra - köztük a panelprogramra is - az elmúlt három év alatt, amelynek köszönhetően több ezer ember életkörülményei javultak és több tucat intézmény rezsiszámlái lettek alacsonyabbak.

Dr. Kocsis Máté, a VIII. kerület jelenleg is szolgáló fideszes polgármestere kijelentette: Szanyi Tibor esetében még elnézi, hogy nem ismeri Józsefváros helyzetét, de Komássy esetében már szégyenletes és a józsefvárosiakra nézve elgondolkodtató, hiszen ezek szerint úgy jelöltette magát polgármesternek, hogy nincs tisztában az elmúlt évek történéseivel - ami érthető, hiszen csak politikai karriervágya hajtotta a VIII. kerületbe 1-2 évvel ezelőtt, az önkormányzatnak pedig soha nem volt tagja.

Hírkép galéria

Az oldalon megjelenő hírekhez tartozó képek gyűjteménye.

Program