Kiemelkedő Munkáért Balatoni jutalom

Józsefvárosi KMB: Kiemelkedő Munkáért Balatoni jutalom

2010. augusztus 26.
a a a
Balatoni nyaralással jutalmazza Józsefváros Önkormányzata a kiemelkedően teljesítő kerületi rendőröket. Kocsis Máté Józsefváros polgármestere a VIII. Kerületi Kapitányság 16 munkatársát jutalmazta meg egy-egy balatoni hosszúhétvégével. Az állomány különböző rangban lévő és egyéb feladatokat ellátó munkatársai a kerületi önkormányzat káptalanfüredi nyaralójában pihenhetik ki a szolgálat megterhelő hétköznapjait.

A Kiemelkedő Munkáért Balatoni jutalomüdülés elnevezésű program keretében Kocsis Máté különleges módon is szeretné megköszönni a rendőrök fáradtságos munkáját.

A jutalmak ünnepélyes átadásán Józsefváros polgármestere a kerületi rendőrök munkáját megköszönve, elismerését fejezte ki azért is, hogy nehéz hivatásuk mellett a kapitányság tagjai kitartanak ebben a problémás kerületben. „A mindennapok hősei önök, akik a magyar rendőri állomány negyvenkétezer tagjával együtt az elmúlt években nem részesültek kellő elismerésben, ebben változás lesz, országos és kerületi szinten egyaránt.” - hangsúlyozta Kocsis Máté. Majd hozzátette: a jutalom, amelyben részesültek, nem csak ajándék, hanem jelképes törlesztés is a számtalan adósságért, amely felhalmozódik, amikor nem tudjuk megfelelően meghálálni munkájukat. Elmondta, tisztában van azzal, hogy nehéz hivatást választottak, amit az elmúlt pár évben kialakult körülmények sem könnyítettek meg. Kocsis kijelentette: reméli, hogy rendőreinket továbbra is Józsefvárosban tudják marasztalni, amelyhez az önkormányzat a jövőben is lehetőségeihez mérten minden segítséget megad.

A 16 jutalmazott rendőr családjával utazhat szeptember elején egy-egy hosszúhétvégére Káptalanfüredre.

Hírkép galéria

Az oldalon megjelenő hírekhez tartozó képek gyűjteménye.

Program