Kocsis Máté Az MKSZ elnöke - Hírek

2016. május 11.

MKSZ-Dr. Card megállapodás

A Magyar Kézilabda Szövetség megállapodást írt alá a Dr. Card Egészségkártyát és szolgáltatás-csomagot nyújtó Dr. Card Kft-vel. Az együttműködés részleteit Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség... tovább...
2016. február 2.

Döntések a szövetségi kapitányokról

Az MKSZ Elnöksége kedden kinevezte a női válogatott szövetségi kapitányának Elek Gábort és Ambros Martint, Talant Dujshebaev, a férfi nemzeti együttes szakvezetője pedig közös megegyezéssel távozik.  tovább...
2015. december 16.

Lemondott Németh András szövetségi kapitány

A Magyar Kézilabda Szövetség december 16-i sajtótájékoztatóján Németh András bejelentette, hogy távozik a magyar női válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, miután a csapat nem jutott a legjobb nyolc... tovább...
2015. december 2.

Női vb: cél a negyeddöntő!

Négy nappal a dániai női világbajnokság rajtja előtt sajtótájékoztatót tartott a Magyar Kézilabda Szövetség. Dr. Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke elmondta: az MKSZ Elnöksége hivatalos... tovább...
2015. október 3.

Új támogatási konstrukció a kézilabdában

Dr. Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke sajtóbeszélgetésen látta vendégül a magyar sportsajtót, az esemény fókuszában a magyar kézilabdázás jelenlegi finanszírozási helyzete, illetve jövőbeli... tovább...
2015. júl. 9.

MKSZ-PTE együttműködés

Július 8-án Együttműködési Megállapodást írt alá dr. Kocsis Máté, a Magyar...
2015. jún. 12.

Alapkőletétel

Lerakták a Szent László Katolikus Középiskola és a Kisvárdai Kézilabda Club...
2015. jún. 11.

Cél a kézilabda népszerűsítése

Június 13-án Győrben, a Magyarország–Ukrajna férfi válogatott Eb-selejtező...
2015. ápr. 24.

Kocsis Máté szerint a férfi kéziválogatott is kijut Rióba

Már Rióban is éremesélyes magyar válogatottakkal számol a kézilabda-szövetség...
2015. ápr. 17.

Kocsis Máté a kézilabdaszövetség új elnöke

Józsefváros polgármesterét, a Fidesz kommunikációs igazgatóját, Kocsis Mátét...
További hírek»

Hírkép galéria

Az oldalon megjelenő hírekhez tartozó képek gyűjteménye.

Program

Józsefváros.hu

Az alábbi hírek a Józsefváros hírportálról érkeznek. Kattintás után a jozsefvaros.hu weboldalon található híroldal nyílik meg új ablakban

2018. december 18.

Adventi ünnepségek a józsefvárosi idősklubokban

A hagyományokhoz híven idén is végiglátogatta Józsefváros több idősklubját Sántha Péterné alpolgármester, hogy egy közös ünnepség...részletek»
2018. december 18.

Újabb 200 fát ültetnek el a kerületben

A tavaszi faültetések után újabb 200 facsemetét ültetnek el szerte a kerületben ősszel és tél elején. A munkálatok előkészítése, azaz...részletek»
2018. december 17.

Gázszivárgás a Szűz utcában

Hétfőn délután egy Szűz utcai társasházban az alagsori falban kilyukadt egy gázvezeték. A Katasztrófavédelem a Gázművekkel közösen...részletek»
2018. december 17.

Új előadás a Turay színpadán

A legendás filmből jól ismert, mára szállóigévé vált, rekeszizmot megdolgoztató csattanók mellett számtalan örökzöld slágerrel várja...részletek»
2018. december 17.

Ünnepi díszbe öltözött karácsonyfák Józsefvárosban

Advent harmadik vasárnapján civil szervezetek kezdeményezésére a kerület több pontjára állítottak karácsonyfát. A Civilek a Százados...részletek»
2018. december 17.

A fővárosi kormányablakok ünnepi nyitvatartása

Az év végi ünnepekre való tekintettel egyes napokon módosul a fővárosi, így VIII. kerületi kormányablakok ügyfélfogadási rendje is.részletek»

Fidesz hírek

Az alábbi hírek a FIDESZ hírportálról érkeznek. Kattintás után a fidesz.hu weboldalon található híroldal nyílik meg új ablakban

2014. július 27.

Januártól kevesebbet fizetnek a devizahitelesek

Az idei év végéig mindenki pontosan tudni fogja, hogy hogyan rendeztük teljes mértékben a devizahitel-kérdést – jelentette ki Gulyás Gergely.részletek»
2014. július 27.

Nő a megújuló energia támogatása

A következő uniós ciklusban mintegy 800 milliárd forint áll rendelkezésre az energiahatékonyság és a megújuló energiaforrások...részletek»
2014. július 27.

Háromezren jutottak munkához Miskolcon

Miskolc megszabadult a 36 milliárdos adósságállományától, megfordította a trendet, és emellett fontos beruházásokat hajtottunk végre -...részletek»
2014. július 27.

A hungarikumok a magyar szellem csúcsteljesítményei

Fazekas Sándor reményét fejezte ki, hogy hamarosan hungarikummá válhat a kürtőskalács, a szerencsi csokoládé, a halászlé, a vizsolyi...részletek»
2014. július 27.

Megállapodás a kormány és a vajdasági magyarok közötti együttműködésről

Orbán Viktor és Pásztor István megegyeztek a fejlesztéspolitika legfontosabb kérdéseiről, a támogatandó projektek lebonyolításáról.részletek»
2014. július 26.

A trianoni emlékművek a szuverenitás megőrzésére figyelmeztetnek

A trianoni emlékművek feladatként szabják meg az önrendelkezés mindenkori előmozdítását, hogy az elszakított területeken élőket is...részletek»

Partneroldalak