Search
Calendar

2023-05-02

Személyes érintettség miatti felszólalás

← Vissza

Köszönöm szépen, elnök úr, a lehetőséget. Jámbor András képviselő egy, a Szikra Mozgalom hölgy tagját ért rendőrségi eljárással kapcsolatban szólított meg, de én ennek a hölgynek a nevét soha ki nem ejtettem, és ha nem bántom meg, most sem tudom a nevét, ellenben kiejtettem az ön nevét, képviselő úr, és miután szövegértelmezési problémái vannak, megismétlem, amit mondtam.

Igen, mindent tudunk magáról, de ehhez nekünk elég az ön cikkeit olvasgatni. Ne reménykedjen, több ehhez nem kell. Maga egy Magyarország felforgatásán dolgozó, békétlenséget szító, külföldről támogatott, tőről metszett kommunista, drága barátom! Én ennyit mondtam. Aki Lenin és a bolsevikok gyilkos céljait kiszolgáló, Iszkra nevezetű újságról nevezett el mozgalmat. És igen, drága barátom, ez pontosan olyan, mintha valaki a Völkischer Beobachterről vagy a Der Stürmerről nevezne el mozgalmat Magyarországon „rohamozó mozgalom” néven, és gyilkos ideológiát terjesztene az országban.

Ráadásul, amikor maga azt mondja, hogy csak celluxozni szoktak, elmondom, hogy az ön családtagjai és barátai munkaidőben közhivatalt foglaltak el, történetesen a józsefvárosi önkormányzat épületét, erőszakkal. Magánvállalkozásokat torlaszolnak el erőszakkal, kordont bontanak, és az éj leple alatt bemocskolják a politikai ellenfeleik irodáit; ez történik. És miután maga propagálja a Nyugaton divatos, erőszakos baloldali antifákat, ezért, én azt gondolom, hogy ne csodálkozzon, ha önt erőszakimporttal vádolják meg. Ön kiengedte ezt a szellemet a palackból, de mi ezt a szellemet irtani fogjuk, képviselő úr, akkor is, ha önnek ez nem tetszik, és ne bújjon mások szoknyája mögé, hanem magára hivatkozva álljon bele ebbe a vitába! Viszlát! 

← Vissza