Search
Calendar

2020-12-14

Napirend előtti felszólalás - "Aktuális ügyeink"

← Vissza

Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársak!

Magyarország nem zsarolható, a szuverenitásunk pedig nem lehet alku tárgya, ezt múlt hét óta mindenki világosan láthatja. Hazánk és Lengyelország összefogása meghozta a józan ész győzelmét, a vita végeredményeként pedig Európa megőrizte egységét.

Van azonban valami lehangoló abban, hogy egy korrupt amerikai pénzügyi spekuláns egyáltalán bármiféle befolyást szerezhet az Unió döntéshozatali mechanizmusaiban, miközben ehhez semmilyen demokratikus legitimációval nem rendelkezik, és ahelyett, hogy kirúgnák a kontinensről a hálózatával, a megtévesztő híreket terjesztő médiájával és a hazaárulásban gyakran serénykedő NGO-iban kavaró, megvásárolt embereivel együtt, sorra nyílnak az ajtók előtte Brüsszelben. Hogy klasszikust idézzek, most azonban kapott egy tockost és egy kokit, ugyanis a tagállamokat nem lehet fenyíteni hamis indokkal, bármennyire is vágyott rá, és ami még fontosabb, és hazánk szempontjából ez a legkiemelkedőbb, egy világjárvány idején nem lehet a pénzügyi támogatásokat semmilyen feltételhez kötni.

Magyarország győzött, érdemes volt a végletekig kiállni a magyar érdekekért, a magyar érdek pedig az, hogy az emberéleteket és a gazdaságot minél nagyobb erővel meg tudjuk védeni. Az Unió jó néhány megvásárolt bürokratája úgy képzelte, hogy a mostani világjárvány és az azt magával rántó gazdasági nehézségek hozzák el a megfelelő pillanatot ahhoz, hogy bevezessék a fenyítő és zsaroló módszereket, olyan döntéseket kényszerítsenek ránk, amiket mi nem akarunk meghozni. Fordult a kocka, nem sikerült, ám ez nem azt jelenti, hogy az európai vitáknak vége. A 34 millió bevándorló szavazati joga és lakáshoz juttatása ugyanúgy terítéken van, mint eddig, és a genderlobbi is gőzerővel dolgozik. A mostani siker tehát fontos, de nem teljes, a migrációs akcióterv megakadályozása még sok konfliktust hoz majd az európai uniós hadszíntéren.

Van azonban belpolitikai tanulsága is a mögöttünk hagyott pár hétnek, pár hónapnak, ezeket mindenki maga levonhatja, de nézzük a tényeket! A hazai baloldal nem támogatta a rendkívüli jogrend bevezetését, nem szavazta meg a koronavírus elleni törvényt, hazugságokat terjesztettek Brüsszelben és egész Európában a hazai védekezésről. Az egyik kiemelt állításuk tavasszal az volt, hogy nem működik a magyar parlament, nem ülésezik, miközben maguk is itt ültek. Lejárató jelentéseket írattattak Magyarországról, kamuvideót forgattak egy álmentősről, és sokat dolgoztak azon, hogy hazánkat megfosszák a jog szerint járó uniós pénzektől. Megpróbálták elbizonytalanítani az embereket, legújabban az oltással kapcsolatban, de hazudtak a lélegeztetőgépekről is, el akarták törölni a diákok érettségijét, és hosszan sorolhatnánk. Jóindulatúan is 8 hazugság és 8 árulás 8 hónap alatt, ez még a baloldal történelmi mércéjével mérve is tekintélyes. 30 ezüstért adják el és adnák el a hazájukat, ez történt a múlt héten is. Bárhogy is meg akarták akasztani az ország szekerét, nem sikerült, a magyar kormány megvédte az ország függetlenségét és a magyar emberek pénzét. A lengyel és a magyar vétó megmutatta Európának, hogy mit jelent egy valódi, értékalapú összefogás.

Baloldali képviselőtársak, talán már maguk is érzik, hogy túlmentek minden határon. Ahhoz nyújtottak volna segítséget, hogy azok, akik az amerikai spekuláns brüsszeli emberei, elvegyék az ország pénzét, kerül, amibe kerül, politikai tőkét kívántak kovácsolni a járvány minden egyes egészségügyi és gazdasági kockázatából; erre talán nem nagyon lesz mentség. Egy biztos, talán érdemes megismételni, amit korábban ma már itt elmondtam. Ma Magyarországon egyetlen olyan politikai erő létezik, az a kormánypárti koalíció, amelyik van annyira szabad és van annyira erős, hogy képes legyen megfelelni a nemzeti érdekeknek és megvédeni a nemzeti érdeket.

Szeretném az önök számára világossá tenni, mielőtt a rémhírterjesztésben még tovább mennének: Magyarország is az elsők között lesz, ahol a vakcina megjelenik.

Szeretném az önök figyelmét felhívni arra, hogy az, ami az elmúlt egy-két hétben történt az európai vitában, az a magyar érdekek ellen fordulásuk kudarcos története, a történelem fekete könyvébe fog bekerülni, és fekete lapon fog íródni. Nem világos, hogy mi volt a tervük akkor, amikor amellett lobbiztak, hogy Magyarország ne kapja meg a számára járó pénzeket.

Bízom benne, hogy az elkövetkezendő időszak a kormány politikáját fogja hitelesíteni, és bízom benne, hogy az ellenzéki képviselők is rájönnek majd, hogy az a bűn, amit elkövettek, történelmi.

Köszönöm, elnök úr.

← Vissza